Dispunem de un birou departament tehnic ce are capacitatea de a colabora direct cu clienţii, pornind de la documentele de producţie şi gestionarea informatică a programării până la tipărirea orderelor, etichetelor etc. Avem la dispoziţie un compartiment cu personal bine pregătit pentru sistemul CAD LECTRA, ce poate realiza prototipurile pentru modelele noi, gradări pe talii şi graficele necesare producţiei după indicaţiile clientului privind centrările şi consumurile.

Highslide JS

Realizăm pentru clienţii noştri prototipurile pentru cele două stagiuni din punct de vedere modelistic, în colaborare cu compartimentul stilistic al clientului, furnizând informaţii tehnice pentru consum şi producem toate seriile de colecţii pe modele pentru sezonul primăvară – vară şi toamnă – iarnă. Dispunem de un cap de tăiere LECTRA pentru sala de croit cu patru mese de derulat şi banzicuri pentru tăiat ţesăturile ce necesită diferite centrări, cât şi de prese de termocolat şi maşini de tăiat piepţi şi plătci de la MAICA.


Highslide JS

Confecţionatul este organizat în două părţi. În prima parte se prelucrează piesele cămăşii: guler, manşete, piepţi, buzunare, aplicarea multiplelor etichete, şliţuri, buzunare etc., totul fiind organizat pe locuri de muncă specifice operaţiei cu dispozitive adecvate. Dispunem de maşini MAICA pentru călcat piepţi şi şliţuri şi de prese pentru călcat intermediar pelerine, manşete. Aici se lucrează cu pachete pregătite din sala de croit, după necesităţile clienţilor. A doua parte este organizată în 14 operaţii, desfăşurate pe patru benzi identice, pentru asamblarea cămăşii. Cămaşa vine controlată şi pregătită în pachet individual, la fiecare minut intrând şi ieşind pe şi de pe bandă o cămaşă perfect terminată şi controlată. Acest sistem de lucru permite respectarea exactă a programului de producţie stabilit cu clienţii la început de stagiune şi prezintă avantajul ţinerii sub control a calităţii, remedierea eventualelor imperfecţiuni putând fi făcută imediat, avizarea fiind făcută de controlul final.


Highslide JS

Se ştie foarte bine că atunci când este vorba de cămaşa clasică, călcatul şi prezentarea au o importanţă deosebită. De aceea, dispunem de două benzi identice compuse fiecare din: o masă aspirantă cu vapori pentru călcatul mânecilor, o presă de călcat guler şi manşete, o presă KEINEGHISER pentru călcat piepţi şi spate, un dispozitiv pentru încheiat nasturii, unde se pun şi balenele, fluturaşii, ştaifurile de carton şi celuloid. Mai avem patru mese manuale de pliat, pentru a obţine o pliere de calitate, şi un post de călcat şi control final. Toate aceste operaţii sunt organizate de-a lungul unei benzi transportoare ce avansează cu o cadenţă de 0,50 minute, ceea ce înseamnă că la fiecare 0,50 minute intră şi iese o cămaşă. La capătul benzii există o masă unde se ataşează etichetele din carton de prezentare, se introduce cămaşa în pungă şi se pun etichetele adezive pe cutii. La sfârşit, cutiile individuale se ambalează pe fiecare client. Se poate realiza orice fel de ambalare, ţinând cont de specificaţiile clientului.


Highslide JS

Această rapidă prezentare a societăţilor noastre este menită a arăta gradul ridicat de profesionalism la care am ajuns, acest lucru fiind posibil şi datorită colaborării îndelungate cu reputaţi tehnicieni italieni. Pentru cămaşa clasică putem aborda toate tipologiile de calitate, cu o planificare corectă asigurând constanţă şi promptitudine.